Xocolata de Rebosteria

Tenim el plaer de presentar la nostra nova línia Xocolata de Rebosteria, sense sucre i sense gluten. La línia complementa a les excel·lents cobertures que pots comprar a la nostra botiga amb tres xocolates de gustos originals i cacau pur en pols de primera qualitat. Quatre productes totalment orientats a la rebosteria amb una textura particular i una presentació que els converteix en imprescindibles per a qualsevol aficionat. Posa a prova la teva creativitat amb les nostres: xocolata negra amb fruites del bosc, xocolata blanca amb maduixes, xocolata negra amb taronja i cacau pur en pols. Quatre productes amb maridatges exclusius amb una textura i uns formats adaptats a les necessitats de la rebosteria a casa. Pots utilitzar-los com a ingredient a qualsevol de les teves receptes. Deixa volar la teva imaginació substituint la clàssica xocolata per qualsevol de les nostres combinacions. Pots fondre-ho, mesclar-ho, fer-ho ganaché, pasta, part d’un frosting en fred… tot el que la teva imaginació pugui concebre.

Entra a la nostra secció de receptes i inspira’t amb les receptes que han preparat per a nosaltres les nostres bloggers col·laboradores. 

Descobreix els nostres productes de rebosteria Inspira't en la nostra secció de receptes

Una textura singular:

Una textura singular

Les nostres noves cobertures no tenen forma de “gotes”, làmines o altres presentacions habituals, degut a la seva composició amb fruites. És però una textura molt còmoda per fondre, integrar o batre i s’integrarà perfectament a les teves receptes.

El que opinen dels nostres productes:

Opinions productes rebosteria

“Les noves Xocolates Torras de Rebosteria es fonen perfectament. En el microones només necessiten uns segons i queden perfectes per utilitzar-los com a cobertura o com a part d’una massa de pa de pessic o cupcakes per enfornar. Al portar incorporades gustos també es poden utilitzar sense fondre-les, trossejant-es com a ingredients d’un frosting o d’una buttercream. Així s’aconsegueix un gust molt original en els farcits de pastissos i decoració de cupcakes. Les fruites i els gustos que porten els fan diferents a altres xocolates especials per a rebosteria.”
Laurilla – Laurilla fondant

“La gamma de Xocolates Torras sense sucre són d’una qualitat i gustos excel·lents. Per a mi, va ser una gran sorpresa descobrir els seus productes sense sucre, ja que mai havia pogut fer creacions amb xocolata fondant blanca ni amb altres gustos i realment, t’obren un món ple de deliciosos dolços. Realment, com a rebostera aficionada, però a més, com a diabètica, em sento orgullosa de dir que he pogut utilitzar aquesta nova gamma de xocolates. Els recomano a tothom, ja que estan boníssims.”
Laura – ¿Qué te apetece hoy?

“Em sembla molt atractiu per al consumidor l’oferta de xocolata amb cobertura amb diferents matisos, ja que així se li pot donar molt joc. Es fon bé i tenen bona aroma.”
Ana María – Cocinando entre Olivos