Estem en plena tardor i els canvis de temperatura comencen a notar-se. Just per això, aquesta és una de les èpoques més perilloses per incubar un refredat; perquè el fred ens pot agafar desprevinguts. Així que com a solució us recomanem que quan comenceu a sentir els primers símptomes del constipat, us prengueu una saborosa xocolata desfeta ben calentona.

INGREDIENTS (per 4 tasses)

1 litre de llet
180g. de Xocolata a la tassa Torras SENSE SUCRE
Nata muntada

ELABORACIÓ

En primer lloc abocarem a un bol només una part de la llet (250ml.) i els barrejarem amb els 180 gr. de xocolata desfeta en pols. Remenarem fins a adquirir una mescla ben uniforme.

En un procés a part, escalfarem la resta de la llet (750ml.) en una olla que sigui el més antiadherent possible. Quan aquesta bulli li afegirem el contingut del bol que hem preparat anteriorment i esperarem al punt d’ebullició sense deixar de remenar.

Depenent de la textura que vulguem, la retirarem del foc de seguida que bulli o esperarem una mica més. És a dir, si la volem més espessa la mantindrem als fogons (sense deixar de remoure) entre 1 i 5 minuts més.

Un cop fet això ja podrem servir la xocolata a les tasses. Un consell per als més llaminers és que acompanyeu aquesta deliciosa beguda amb una guarnició de nata muntada, que pot anar tant a la part superior de la tassa com en un plat separat. Que vagi de gust!

Veure més imatges |