Quan arriba l’estiu sempre ens vénen de gust els àpats més fresquets, per allò de combatre la calor de la millor manera possible. Els smoothies o batuts suaus s’han convertit en una opció ideal per gaudir d’un berenar sa, bo i ben fred. Si t’agrada la xocolata blanca i el coco és també un dels teus ingredients favorits, pren bona nota d’aquesta recepta que t’expliquem a continuació.

Ingredients

Preparació

El que més ens agrada dels smoothies és que és molt fàcil preparar-los. Disposar d’una liquadora a l’estiu constitueix una idea genial, per això ara ha arribat l’hora de treure-li partit! Introdueix la xocolata blanca esmicolada dins el got de la batedora i afegeix també la llet, mescla durant uns segons. A continuació, suma a la mescla el iogurt i, si vols també, alguns encenalls de coco ratllat, juntament amb el gel.

Quan la mescla adquireixi una textura cremosa, fica-la en un got llarg fred (fica’l al congelador una estona abans). Afegeix uns encenalls de coco ratllat o bé de xocolata blanca amb coco. Boníssim!

via foto

Veure més imatges |