Com ja és tradició, una vegada per setmana, publiquem una nova recepta amb el nostre ingredient predilecte: la xocolata. En aquesta ocasió, hem preguntat als nostres seguidors de Facebook i Twitter què volien que preparéssim. Hi ha hagut diverses respostes: un pastís de xocolata, un sacher sense sucre, macarons…, però la que més s’ha repetit han estat les trufes de xocolata, unes postres senzilles que ens permeten gaudir com nens del gust de la xocolata.

INGREDIENTS

175 g de xocolata negra per fondre sense sucre Torras
1 cullerada de mantega
125 ml de nata líquida
Cacau en pols

ELABORACIÓ

Primer de tot, trossejarem els 175 g de xocolata negra per fondre Torras. Els posarem en un bol juntament amb la mantega i ho posarem al bany maria fins que quedi desfet. Caldrà remenar bé per aconseguir que els dos ingredients s’integrin.

Tot seguit, i en un altre bol, escalfarem la nata fins que bulli. Després, la deixarem refredar i l’afegirem a l’altre bol. Remenarem durant 5-10 minuts. Fet això, deixarem reposar la mescla durant un dia sencer a la nevera.

Passades les 24 h, traurem la massa de la nevera i amb l’ajuda d’una cullera, en farem boletes. Per aconseguir un millor acabat, les podrem cobrir amb cacau en pols o amb fideus de xocolata.

Podeu comprar aquesta rajola de xocolata sense sucre aquí.

Veure més imatges |