Demà pot ser un gran dia per a tu i la teva parella! Si ja tens la rosa o el llibre, però encara no saps quina és la millor manera de donar-li, te’n proposem una de ben romàntica i especial: fer-ho després d’un àpat i amb unes delicioses trufes de xocolata negra Torras i brandi.

INGREDIENTS

175 g de xocolata negra per a postres Torras
1 cullerada de mantega
125 ml de nata líquida
1 raig de brandi
Cacau en pols

ELABORACIÓ

Començarem posant la xocolata negra per a postres Torras i la mantega en un bol, i el posarem al bany maria fins que quedi tot ben desfet. Haurem de remenar bé perquè la xocolata i la mantega quedin integrades.

A continuació, bullirem la nata i la deixarem refredar una estona. Després l’afegirem en el bol amb la xocolata i la mantega, i remenarem bé. Hi afegirem el brandi i seguirem remenant. Fet això, deixarem reposar la massa durant un dia a la nevera.

Passades les 24 h, traurem la massa de la nevera i amb l’ajuda d’una cullera, farem boletes i les cobrirem amb cacau en pols.

Per acabar, només caldrà posar les trufes en uns motlles de paper i servir-les a la teva parella juntament amb la rosa o el llibre de Sant Jordi.

Feliç dia!

Recorda que pots comprar la xocolata negra per a postres Torras aquí.

Veure més imatges |