Per als amants de la fruita i el cacau, us presentem aquesta recepta que combina l’intens gust de la xocolata negra amb l’acidesa de la taronja. Fa bona pinta, oi? Animeu-vos a fer-la. És molt senzilla, requereix pocs ingredients i els resultats són molt bons.

INGREDIENTS

4 taronges
700 g de sucre
400 g de cobertura de xocolata negra en gotes sense sucre Torras

ELABORACIÓ

Per començar, tallarem les taronges en trossos gruixuts. Després, omplirem una olla amb aigua i la posarem al foc. Quan comenci a bullir, hi afegirem els talls de taronja i els deixarem coure durant 1 hora sense tocar-los. Passada aquesta estona, traurem els talls de taronja i els deixarem reposar en una superfície plana.

A continuació, barrejarem els 700 g de sucre amb un litre d’aigua i ho posarem a coure. Una vegada bulli, hi tornarem a afegir els talls de taronja. Quan l’almívar comenci a ser espes, retirarem les taronges i les posarem sobre una superfície de silicona per evitar que s’enganxin.

Fet això, posarem les taronges al forn durant una hora. Tot seguit, les traurem del forn i començarem a preparar el bany de xocolata.

Posarem els 400 g de cobertura de xocolata negra en gotes sense sucre Torras al bany maria. Quan la xocolata estigui fosa, banyarem els talls de taronja. Els podrem banyar sencers o només la meitat. Els col·locarem sobre la superfície de silicona i els posarem a la nevera fins que la xocolata s’hagi solidificat.

Bon profit!

Us recordeu que podeu comprar  la  cobertura de xocolata negra en gotes sense sucre Torras aquí.

Veure més imatges |