Amb l’arribada del bon temps,  ens ve de gust agafar la motxilla i escapar-nos a algun poble de mar o muntanya a fer una excursió. A tots aquells que us agradi portar un petit aperitiu per agafar forces mentre camineu, us proposem aquestes rosquilles de xocolata amb un toc de coco. Una idea: prepareu-ne forces i compartiu-les amb els vostres acompanyants, segur que us ho agrairan.

INGREDIENTS

400 g de farina
250 ml de llet
20 g de llevat
1 ou
50 g de mantega
50 g de sucre
100 g de xocolata blanca amb coco sense sucre Torras
25 g de cobertura de xocolata negra en gotes sense sucre Torras

ELABORACIÓ

En un bol, posarem la farina, el llevat, l’ou batut i la llet. Començarem a remenar fins que quedi una massa integrada i sense grumolls.

Poc a poc, la massa anirà augmentant de volum. Quan passi això, la cobrirem amb paper d’alumini i la deixarem reposar durant 30 minuts en un lloc sec.

A continuació, traurem la mescla del bol, l’amassarem 1 o 2 minuts, i l’estirarem amb fins que tingui un gruix d’1 cm. Amb un got, tallarem la massa en forma de cercles i en farem un forat al mig.

Tot seguit, posarem les rosquilles que hem preparat al forn perquè s’inflin una mica més. És recomanable que sigui a una temperatura de 50 graus. Quan hagin guanyat volum, les traurem del forn i les fregirem en una paella amb un oli suau. Quan estiguin daurades, les posarem sobre paper de cuina i les deixarem refredar.

Serà el moment de començar a preparar la xocolata. Trossejarem100 gde xocolata blanca amb coco sense sucre Torras i la posarem al bany maria fins que quedi desfeta. Després, amb l’ajuda d’un pinzell, cobrirem la part superior de les rosquilles amb la xocolata i les deixarem refredar.

Per acabar de decorar, desfarem 25g de cobertura de xocolata negra en gotes sense sucre Torras al bany maria i la farem servir per fer ratlles o altres dibuixos sobre la cobertura de xocolata blanca amb coco.

Bon profit!

* Podeu comprar la xocolata blanca amb coco sense sucre aquí
* Podeu comprar la cobertura de xocolata negra en gotes sense sucre aquí

Veure més imatges |