Les receptes més difícils no tenen perquè ser les més creatives i sorprenents. Sinó, mireu la que us proposem avui. Es tracta d’una pizza de xocolata amb llet. Sabem que de bones a primeres, pot semblar estrany, però us assegurem que queda molt bona i és fàcil de fer. Si ja estàs fart de les tradicionals pizzes, prova amb aquesta!

INGREDIENTS

1 base de pizza
150 grams de xocolata amb llet Torras
½ tassa de nata
4 cullerades de mantega
15 maduixes

ELABORACIÓ

Per anar avançant feina, i com ja és tradició, preescalfarem el forn a250ºC. A continuació, trossejarem els150 gramsde xocolata amb llet Torras.

Fet això, posarem la nata i els trossos de xocolata en una olla, i la posarem al foc fins que la mescla es desfaci. Hi afegirem 2 cullerades de mantega, remenarem durant 1 o 2 minuts més i traurem l’olla del foc.

Tot seguit, estendrem la base de pizza en una superfície plana i la untarem amb les 2 cullerades de mantega que ens havien sobrat i la barreja. Després, ho posarem al forn durant 10 minuts.

Per acabar, decorarem la part superior de la pizza amb maduixes. També ho podem fer amb altres ingredients: plàtan, pinya, xocolata de colors o fruits secs.

Bon profit!

Podeu comprar la rajola de xocolata amb la que s’ha fet aquesta pizza aquí.

Veure més imatges |