La rebosteria és la nostra passió. Per això des de sempre hem estat buscant fórmules i més fórmules per aconseguir que les nostres xocolates tinguin el seu lloc dins la cuina de cada llar. Alguns dels aliments ja els podeu trobar fets, com és el cas de les rajoles de xocolata, però d’altres us els oferim en un procés menys elaborat per tal que pugueu decidir vosaltres mateixos com voleu gaudir-los.

Avui volem compartir amb vosaltres una recepta que no hem desenvolupat nosaltres, però que de seguida que l’hem vist ens ha cridat molt l’atenció per la delicadesa, la senzillesa i l’originalitat que té. Es tracta d’unes piruletes de plàtan i xocolata amb un toc de sèsam recobert de wasabi. A continuació us en detallem l’elaboració.

INGREDIENTS

ELABORACIÓ
Primer de tot pelem i tallem el plàtan amb la mida que vulguem que tingui el cos de cada piruleta. Quan hem fet això muntem cadascun dels trossos amb els pals de fusta per a gelat i els reservem al frigorífic.

Després fonem la mantega al bany maria (sense sobrepassar els 35ºC per tal de no trencar-ne la textura), a continuació hi afegim la xocolata i esperem a que també es desfaci per complet. Quan tinguem la solució líquida resultant i ens haguem assegurat que no queda cap grumoll hi submergirem el tros de piruleta que conté el plàtan. A continuació hi espolsarem unes quantes llavors de sèsam recobert de wasabi i ho deixarem solidificar tot. Un cop s’hagi acabat el procés de pèrdua de temperatura ja tindrem les nostres piruletes llestes per a ser degustades i sorprendre a tothom amb la combinació de sabors.

Veure més imatges |