Les peres són una de les fruites més singulars de la temporada de tardor. És per això que, volem dedicar aquesta publicació a explicar-vos quins són els passos a seguir per preparar una recepta amb aquesta fruita i xocolata negra 70% cacau sense sucre. Són unes postres amb pocs ingredients i que es fan en un moment, però en canvi tenen molt bons resultats servides en un plat ben decorat.

INGREDIENTS

75 cl d’aigua
150 g de sucre
Sal
4 peres
10 cl de nata
100 g de xocolata negra 70% cacau sense sucre Torras

ELABORACIÓ

Per començar amb la recepta, prepararem una olla amb l’aigua, el sucre i una mica de sal. Pelarem les peres i les posarem a coure amb aquesta barreja durant 30 minuts. Després, ho deixarem refredar tot. S’ha de vigilar que les peres s’estovin, però que no arribin a trencar-se.

Mentre la fruita s’està refredant, prepararem la xocolata. Trossejarem els 100 g de xocolata negra 70% cacau sense sucre Torras. Tot seguit, evocarem la nata en una olla petita i l’escalfarem. Quan comenci a bullir, hi afegirem els trossos de xocolata i ho batrem fins que quedi ben integrat.

Ja tenim les dues parts de la recepta fetes. En aquest punt, retirarem les peres de l’olla i les col·locarem en un plat. Només faltarà acompanyar-les amb la salsa de xocolata negra 70% cacau.

Bones postres, xocolaters!

Us recordem que podeu trobar la varietat de xocolata utilitzada en aquesta recepta aquí.

Veure més imatges |