INGREDIENTS

4 ous
180 g de sucre
200 ml de nata
100 ml d’oli d’oliva
200 g de xocolata amb llet Torras
50 g de fècula de blat de moro
200 g de farina
1 sobre de llevat artificial
Melmelada de gerds

ELABORACIÓ

En primer lloc, escalfarem el forn a 170ºC, així ja el tindrem preparat.

Començarem batent els ous i el sucre en un bol força gran. Aquest pas s’ha de fer amb molta energia perquè sinó la barreja no guanyarà volum. A continuació, i sense parar de batre, hi afegirem l’oli d’oliva i la nata.

Un cop fet això, desfarem els 200 g de xocolata amb llet Torras al bany maria o al microones, i els afegirem a la barreja sense parar de remenar.

Seguidament i en un altre bol, mesclarem els ingredients que encara no hem fet servir: la farina, la fècula de blat de moro i el llevat. I molt a poc a poc, els anirem introduint a la barreja anterior.

Ara tocarà preparar el motlle. L’untarem amb oli d’oliva per evitar que el pa de pessic quedi enganxat. Després, bolcarem tota la mescla i la posarem al forn durant 60 minuts.

Ja tenim el pa de pessic enllestit! El partirem en tres trossos (de forma horitzontal) i els farcirem amb la mermelada de gerds. A continuació, tornarem a unir les tres parts del pastís i el deixarem reposar a la nevera. Abans de servir-lo el podem decorar amb gerds o altres ingredients.

* Us recordem que podeu trobar la xocolata amb llet Torras aquí.

Veure més imatges |