Aquesta és, possiblement, una de les receptes més creatives que us trobareu a la nostra pàgina web. Es tracta d’un brownie de xocolata especial. Està col·locat a l’interior d’un ou! Per preparar-la cal fer la tradicional massa de brownie – sense nous – i injectar-la dins d’un ou prèviament netejat. A continuació, us ho expliquem pas a pas:

INGREDIENTS

100 g de mantega
150 g de xocolata negra fondant 70% cacau Torras
8 ous
100 g de sucre
75 g de farina
Caramel (adornar)

ELABORACIÓ

En primer lloc, començarem preparant la massa del brownie de xocolata. Fondrem la mantega i la xocolata negra fondant Torras al bany maria. És recomanable anar barrejant perquè la mescla quedi ben integrada.

Tot seguit, batrem 2 ous amb el sucre, fins que quedi una barreja espumosa. Després, hi incorporarem la mantega i la xocolata que hem fos prèviament. A poc a poc, també hi afegirem la farina. Remenarem fins que quedi una massa homogènia.

El següent pas, serà la preparació dels ous. Amb un punxó metàl·lic, farem un forat als 6 ous restants i traurem tot el líquid del seu interior. Després, els netejarem amb aigua. Només caldrà posar-ne una mica a l’interior de l’ou, remoure’l i tornar-la a treure.

Fet això, posarem la massa del brownie en una xeringa de cuina i la injectarem a l’interior dels ous. Només haurem d’omplir ¾ parts.

A continuació, posarem els 6 ous al forn durant 15-20 minuts, a una temperatura de 180ºC. És aconsellable posar-los en motlles de magdalenes perquè no es tombin.

Passat aquest temps, els retirarem del forn i els deixarem refredar a la nevera durant un parell d’hores.

Finalment, ja podreu servir els ous amb brownie de xocolata. Perquè quedi encara més autèntic, podeu simular la palla del niu fent petites ratlles amb caramel.

Bon profit!

Veure més imatges |