Tens poc temps, pocs ingredients i vols quedar com un rei o reina el dia de Sant Valentí? Et proposem una recepta que no et suposarà més de 20 o 30 minuts i que de ben segur que serà tot un èxit: maduixes cobertes amb xocolata Torras. Deliciós!

INGREDIENTS

500 g de maduixes
2 cullerades de mantega
200 g de cobertura de xocolata negra en gotes Torras
75 g de cobertura de xocolata blanca en gotes Torras

ELABORACIÓ

Primer de tot, punxarem cadascuna de les maduixes amb un escuradents perquè l’elaboració sigui molt més còmode.

A continuació, posarem la mantega i la cobertura de xocolata negra en gotes Torras al bany maria fins que estigui del tot desfeta. Mica en mica, anirem agafant les maduixes pels escuradents i les anirem submergint en la xocolata. Podem cobrir-les senceres o només una part. Dependrà del gust de cadascú. Després, les anirem posant sobre una superfície plana i esperarem que es refredin. Amb 10 minuts, n’hi haurà prou.

Ara és el torn de la decoració. Posarem a desfer la cobertura de xocolata blanca en gotes Torras al bany maria. Un cop desfeta, hi submergirem una forquilla i amb ella pintarem ratlles sobre les maduixes banyades en xocolata. Ho tornarem a deixar assecar durant 10-20 minuts.

Per servir aquesta recepta tan especial, tens vàries opcions. Pots fer-ho en un plat, en una broqueta o fins i tot, les pots col·locar en una capsa com si fossin bombons.

Veure més imatges |