L’estiu segueix en marxa i les nostres receptes xocolateres també! Avui, hem preparat un gelat de xocolata blanca amb coco. Ens ha agradat com ha quedat aquesta barreja dolça i exòtica. Ideal per després de la platja i la piscina!

INGREDIENTS

725 cl de llet
300 g de sucre
3 cullerades de fècula
3 ous
100 g de xocolata blanca amb coco sense sucre Torras
200 g de crema de llet

ELABORACIÓ

En primer lloc, trossejarem la xocolata blanca sense sucre Torras i la posarem en un bol amb 125 cl de llet calenta. Remenarem fins que es dissolgui.

Agafarem els 3 ous i separarem les clares dels rovells. Posarem els rovells en un cassó, juntament amb la fècula i el sucre. Ho remenarem bé i hi afegirem la resta de llet i la mescla anterior. Després, ho posarem tot al foc i remenarem fins que quedi una massa espessa. Fet això, ho retirarem i ho deixarem refredar.

A continuació, batrem la crema de llet i hi afegirem la mescla. En un altre recipient, batrem les clares a punt de neu. Després, hi afegirem la mescla i remenarem.

Per acabar, posarem la crema resultant en una glaçonera i la deixarem al congelador durant unes hores. Fins que quedi ben solidificat.

Passat aquest temps, ja podreu servir aquesta recepta d’estiu. Us recomanem acompanyar-la amb fruita o virutes de xocolata de colors, per donar-li un toc més divertit.

Bon profit!

Veure més imatges |