Continuem amb les receptes xocolateres més estiuenques! És el torn d’un gelat de xocolata ben lleuger i refrescant. Si tens una mica de temps i xocolata negra amb menta Torras a mà, no dubtis a fer-lo, t’alegrarà les caloroses tardes d’estiu.

INGREDIENTS

725 cl de llet
300 g de sucre
3 cullerades de fècula
3 ous
100 g de xocolata negra amb menta sense sucre Torras
200 g de crema de llet

ELABORACIÓ

En primer lloc, trossejarem la xocolata negra amb menta sense sucre Torras i la posarem en un bol amb 125 cl de llet calenta. Remenarem fins que es dissolgui.

Agafarem els 3 ous i separarem les clares dels rovells. Posarem els rovells en un cassó, juntament amb la fècula i el sucre. Ho remenarem bé i hi afegirem la resta de llet i la mescla anterior. Després, ho posarem tot al foc i remenarem fins que quedi una massa espessa. Fet això, ho retirarem i ho deixarem refredar.

A continuació, batrem la crema de llet i hi afegirem la mescla. En un altre recipient, batrem les clares a punt de neu. Després, hi afegirem la mescla i remenarem.

Per acabar, posarem la crema resultant en una glaçonera i la deixarem al congelador durant unes hores. Fins que quedi ben solidificat.

Passat aquest temps, ja podreu servir aquesta recepta d’estiu. Us recomanem acompanyar-la amb fruites o virutes de xocolata. Que la gaudiu!

Veure més imatges |