És possible que a més d’un sovint us vingui de gust elaborar petits capricis per als vostres éssers estimats o per a vosaltres mateixos. Però també pot ser que no us veieu capacitats per a dur a terme unes postres massa complicades. Per això avui volem compartir amb vosaltres aquesta recepta, que estem segur que us encantarà i que és molt fàcil de fer.

INGREDIENTS (6 persones)
100 g. de mantega
75 g. de sucre roig
100 g. de farina
50 g. d´ametlla mòlta
200 g. de Cobertura de xocolata negra en gotes Torras SENSE SUCRE
1 ou

ELABORACIÓ
Per començar haurem de fondre al bany maria la mantega sense que arribi a bullir i una vegada estigui completament desfeta li afegirem el sucre. A continuació ho batrem amb una varilla (preferiblement elèctrica) per a que tot quedi ben barrejat i escumós.

Després batrem un ou i l’abocarem al líquid obtingut. També hi afegirem la farina, l’ametlla mòlta i les gotes de xocolata Torras. Quan haguem fet això, ens disposarem a remenar-ho tot fins que quedi ben barrejat.

Untarem una safata (que es pugui enfornar) de mantega i farina per a que no s’enganxi la massa. Col·locarem petits medallons d’aquesta pasta (o amb la forma que vulguem donar-li a la galeta) a sobre d’aquesta superfície amb espai entre sí per a que no es toquin.

Un cop haguem preescalfat el forn a 200ºC hi introduirem la safata amb les galetes durant 10 minuts. No més temps perquè si no s’endureixen massa.

Amb això ja tenim llestos els nostres petits capricis per a una ocasió casual. ¡Que els gaudiu!

Veure més imatges |