Diuen que la xocolata preferida dels bons xocolaters és la negra. A Xocolates Torras no sabem si això és o no veritat. A nosaltres ens agrada i per això, hem preparat aquestes galetes de xocolata negra sense sucre. Esperem que us agradin i les tingueu en compte a l’hora de preparar els vostres esmorzars i berenars.

INGREDIENTS

250 g de xocolata negra 51% cacau sense sucre Torras
50 g de mantega
2 ous
200 g de farina
1 sobre de llevat en pols

ELABORACIÓ

Per començar, trossejarem la xocolata negra 51% cacau sense sucre Torras i la fondrem al bany maria. Quan comenci a desfer-se, hi afegirem la mantega i remenarem.

En un bol, batrem els ous i els afegirem a la barreja anterior. Tot seguit, i de mica en mica, també hi anirem afegint la farina i la llevat en pols. Barrejarem durant uns minuts i posarem la mescla a la nevera perquè s’endureixi.

Passat aquest temps, la retirarem i n’anirem fent la forma de les galetes.

Quan tinguem totes les galetes, les posarem al forn durant 10 minuts i a 175ºC. És important que estiguin ben separades unes de les altres perquè no s’enganxin. Després, les retirarem i les deixarem refredar fins a l’hora de menjar-les. Si voleu donar una mica de color a les vostres galetes, les podeu cobrir amb una mica de farina o sucre.

Bon profit!

Veure més imatges |