La xocolata i els fruits secs són aliments molt energètics. Perquè pugueu recarregar les piles amb els vostres esmorzars i berenars, us presentem una recepta que combina la xocolata i els festucs. A més a més, és sense sucre i molt fàcil de fer. No us portarà més d’una hora.

INGREDIENTS

75 g de xocolata a la tassa sense sucre Torras
200 g de farina
125 g de mantega
50 ml de llet
50 g de festucs

ELABORACIÓ

Començarem la recepta, preparant el forn. Així ja el tindrem a punt per quan tinguem la massa feta. El deixarem escalfar a 190ºC.

Tot seguit, posarem la mantega al microones perquè quedi una mica desfeta. Després, la barrejarem amb la xocolata a la tassa sense sucre Torras i la farina. Remenarem bé perquè els tres ingredients quedin ben integrats.

Tallarem els festucs a trossos petits. En podem fer meitats, si volem. Els inclourem a la massa anterior i remenarem una mica més perquè quedin ben distribuïts. Fet això, donarem forma a la massa i n’anirem fent les galetes. Les col·locarem en una plata amb paper per a posar al forn i les courem durant 20 minuts.

A continuació, les deixarem refredar. Passades unes hores, ja podrem menjar-nos aquestes galetes amb xocolata i sense sucre.

Veure més imatges |