Per a moltes persones, el berenar és un àpat gairebé sagrat. En moltes ocasions, en aquest àpat es mengen aliments dolços i lleugers. Què millor per sentir-se bé i acabar d’afrontar la tarda alegrament? Avui, us proposem una recepta ideal per a l’hora de berenar. Aquells que passeu la tarda fora de casa, no us preocupeu, és una recepta fàcil de guardar i transportar.

INGREDIENTS

250 g de cobertura de xocolata blanca en gotes Torras
100 g de mantega
350 g de farina
25 g de sucre blanc
25 g de sucre morè
1 g de llevat en pols
1 ou

ELABORACIÓ

Abans de començar a preparar la massa de les galetes, posarem la cobertura de xocolata blanca en gotes Torras al congelador durant 30 minuts.

Per preparar la massa, col·locarem en un bol la mantega completament desfeta i li afegirem la farina, el sucre blanc, el sucre morè i el llevat. Mica en mica, anirem barrejant fins que tots els ingredients quedin integrats. No hi ha d’haver grumolls!

Arribats a aquest punt, afegirem l’ou batut i seguirem remenant. Altra vegada, haurem d’estar atents de que quedi tot ben unit.

El següent pas serà treure la cobertura de xocolata blanca en gotes Torras del congelador i posar-la a la massa. Tornarem a remenar.

Quan la massa i la xocolata estiguin ben barrejades, farem un cilindre i el deixarem refredar a la nevera durant un parell d’hores. És recomanable embolicar-lo amb paper de filtre perquè no perdi la forma.

Passat aquest temps, traurem el cilindre de la nevera i l’anirem tallant a trossos. El gruix dependrà del vostre gust.

Fets els trossos, posarem les galetes al forn durant 14 minuts a 180ºC. Al treure-les, les deixarem refredar i ja ens les podrem menjar.

Bon berenar!

Veure més imatges |