A tots ens agraden els bombons i qualsevol moment és bo per gaudir d’un tastet dolç que ens alegri el dia. Tot i que actualment podem trobar moltes eines i complements de rebosteria especialment creats per ajudar-nos a fer els nostres bombons de forma casolana, en el blog de Mientras Cocino ens expliquen com els podem fer també sense un motlle, partint d’una ganache de gerds que després cobrirem amb xocolata. Vols conèixer els passos i saber quins ingredients ens calen per el•laborar aquesta recepta? Para atenció:

INGREDIENTS

200g de xocolata negra 51% cacau
50ml de nata per muntar
Una cullerada de melmelada de gerds
Extracte de gerds
150g de xocolata negra de cobertura sense sucre

PREPARACIÓ

El primer pas consisteix a portar la nata al foc i incorporar la melmelada, escalfant fins que aquesta es dissolgui. Quan la nata comenci a bullir, afegim la xocolata feta a trossos, esperem 10 segons i retirem del foc. Aboquem la mescla en un recipient de vidre i comencem a moure suaument fins que la xocolata estigui i completament integrada a la nata.

Aboca la mescla en un motlle de silicona per fer pastissos i deixa que es refredi a la nevera durant unes hores. Passat aquest temps, talla la peça en rectangles petits i, sobre una safata folrada amb paper film, deixa que es refredin una mica més al frigorífic.

Mentrestant, fon la xocolata de cobertura fent servir la tècnica del bany Maria o bé en el microones (a intervals de temps curts i removent procurant que no es cremi). Mentre la cobertura s’enfreda una mica, col•loca els bombons sobre una reixeta i aboca la xocolata que acabes de fondre. També pots anar banyant els bombons un per un amb l’ajuda d’un tenedor per fer bombons.

Quan estiguin ben freds, a gaudir-los!

Veure més imatges |