Tens un berenar, un dinar o un sopar, vols preparar algunes postres senzilles per sorprendre als convidats, però no tens temps, ni saps exactament què fer. Qui no s’ha trobat mai en aquesta situació? Perquè no es repeteixi, et proposem una recepta que només et requerirà 10 minutets i que deixarà a tothom bocabadat. A part de bona i sorprenent, també és saludable perquè la prepararem amb la nostra xocolata sense sucre.

INGREDIENTS

100 g de xocolata negra 70% cacau sense sucre Torras
100 g de xocolata blanca sense sucre Torras
100 g de xocolata amb llet sense sucre Torras
125 g de fruits tropicals secs (pinya, mango…)
25 g d’ametlles pelades
25 g d’avellanes pelades

ELABORACIÓ

Per començar, agafarem les tres varietats de xocolata per separat i les trossejarem. Després, desfarem els trossos en tres bols diferents, un per a la xocolata negra, un altre per a la blanca i l’últim per a la xocolata amb llet.

Quan les tres varietats de xocolata estiguin desfetes, les estendrem en tres papers de fornejar diferents, formant rectangles de 16 x 12 cm aproximadament. Amb algun objecte rodó, com per exemple un got, formarem 6 cercles en cadascun dels rectangles.

A continuació, tallarem totes les varietats de fruits secs en trossos petits i força plans, i els anirem col·locant sobre els discs de xocolata. Si ho preferiu, podeu posar les ametlles i les avellanes senceres.

Quan els discs estiguin preparats, els posarem a la nevera fins que la xocolata quedi sòlida. Llavors, només haurem d’acabar de tallar bé els cercles, retirar-los amb molta cura del paper de fornejar, i servir-los als convidats.

Bon profit!

Veure més imatges |