En qualsevol moment podem tenir una petita temptació o un caprici amb el que el nostre cos ens reclami la seva dosis de xocolata. Per això mai està de més tenir a l’abast una recepta amb la que saciar les ganes de cacau.

Nosaltres avui hem volgut proposar-vos un plat fàcil i ràpid que de ben segur que a més d’un us encanta: Crepes farcides de xocolata. Per a la seva elaboració requerirem ingredients molt bàsics, així que és molt probable que els tingueu a casa quan el desig us estrenyi.

INGREDIENTS (8 crepes)
250g. De farina
4 ous
10g. de sucre
1 pensament de sal
½ litre de llet sencera
50g. de mantega
Crema de cacau Torras SENSE SUCRE

ELABORACIÓ

Aboquem la farina a un recipient profund i hi afegim progressivament (amb la batedora de varilles) la llet, els ous, la sal i el sucre. Hem d’assegurar-nos que la massa queda fina i sense grumolls, però sense que sigui excessivament espessa.

Deixem que reposi 5 minuts i després untem una paella (del diàmetre que vulguem que tinguin les crepes) amb la mantega. Esperem a que s’escalfi a una potència mitjana.

A continuació, passem a fer les crepes. La primera sempre és la més difícil de fer, per tant no us heu de desanimar si veieu que no ho heu aconseguit. Així doncs, hi aboquem un cullerot de massa i la repartim per a que ocupi tota la superfície. En estar daurada (1 minut a foc baix) li donem la volta i la coem per l’altra cara; després la retirem i la reservem.

Hem de repetir el procediment (incloent el fet d’untar la paella de mantega) amb cadascuna de les crepes. Un cop hagem esgotat tota la massa, passem a escampar la Crema de cacau Torras per una de les cares de les crepes. Després les dobleguem per la meitat dues vegades per aconseguir un triangle o, si ho preferim, les emboliquem.

Esperem haver-vos donat una idea útil per a la propera vegada que tingueu la necessitat d’un aport extra de xocolata sense que hageu de tenir gaire ingredients a casa. ¡Bon profit!

Veure més imatges |