Avui us ensenyem com fer bombons de xocolata d’una manera fàcil, còmoda i exquisida. No cal ser un mestre xocolater per a elaborar aquest cruixent plaer per als amants del cacau. En dues senzilles passes podem tenir els nostres propis bombons de xocolata negra a l’estil tradicional i… sense gluten! Voleu saber com? A continuació us ho expliquem.

INGREDIENTS
Motlles per a bombons (el triem amb la forma que desitgem)
170 gr. de Xocolata per a fondre SENSE SUCRE Torras
100 gr. de mantega
1 cullerada sopera plena de sucre en pols

ELABORACIÓ
Per començar fonem al bany maria la xocolata amb la mantega lentament, assegurant-nos de que no quedi absolutament cap grumoll i removent constantment per a que el líquid no s’enganxi ni es cremi. Un cop tenim la massa fosa la retirem del foc i li afegim el sucre en pols lentament mentre anem removent. D’aquesta manera aconseguirem repartir homogèniament el sucre.

Una vegada donem per finalitzada l’operació repartirem el líquid als motlles que vulguem que donin forma als nostres deliciosos bombons. Quan haguem acabat d’omplir-los traurem amb una espàtula la xocolata sobrant i la deixarem refredar a la nevera fins que els bombons quedin totalment compactes.

Després d’aquest procediment només queda extreure’ls dels motlles i delir-nos amb la nostra magnífica creació. No s’us fa la boca aigua?

Veure més imatges |