Estàs organitzant una festa infantil i t’agradaria preparar alguna cosa que sorprengués a tots els nens i nenes? Avui et deixem amb una recepta la mar de simpàtica que segur que et pot servir! Es tracta d’uns caramels molt especials, fets amb pa de pessic i coberts amb xocolata.

INGREDIENTS

500 g de de pa de pessic
250 g de formatge per untar
250 g de xocolata negra Fondant 70% cacau Torras o de Cobertura de xocolata blanca en gotes Torras
Pals de piruletes
Ingredients per decorar: fruits secs, trossos de sucre o xocolata de colors

ELABORACIÓ

Començarem esmollant el pa de pessic poc a poc, fins a aconseguir molles petites, que anirem posant en un bol força ample. Un cop les tinguem totes, hi afegirem el formatge per untar i barrejarem amb les mans fins a obtenir una massa homogènia.

Tot seguit, tocarà fer unes quantes manualitats! Amb la massa resultant, farem boletes i les anirem co·locant sobre una safata.

Quan les boletes estiguin llestes, fondrem 50 g de xocolata. Només 50 g! Aquesta xocolata ens ha de servir per unir els pals amb la massa. Per fer-ho, untarem cadascun dels pals amb una mica de xocolata, i els anirem clavant a cadascuna de les boletes. A continuació, les posarem a la nevera fins que es solidifiquin i quedin enganxats.

Per començar amb la cobertura, fondrem la resta de la xocolata i hi anirem submergint els caramels de pa de pessic. Quan estiguin coberts de xocolata, els traurem i els col·locarem en una superfície on quedin subjectes i es puguin assecar correctament.

Abans que la xocolata es solidifiqui, decorarem el caramel amb allò que més ens agradi. Nosaltres us proposem fer-ho amb trossos de fruits secs, com ametlles, o sucre i xocolata de colors.

Ja ho veieu, una recepta senzilla i amb èxit assegurat!

Veure més imatges |