A l’hivern, no hi ha res millor que arribar a casa i prendre alguna cosa per treure’s el fred de sobre. A qui no li agrada la sensació de mantenir una tassa calenta entre les mans mentre descansa una mica? Pensant en això, avui us presentem la recepta d’una beguda d’origen italià molt coneguda. Es tracta d’un cappuccino amb xocolata.

INGREDIENTS

½ tassa de llet
2 cullerades petites de crema de llet
2 o 3 cullerades petites de sucre
1 tros de xocolata negra 70% cacau Torras
1 cullerada petita de cafè instantani
Canyella en pols o xocolata a la tassa Torras

ELABORACIÓ

Per començar, barrejarem la llet i 1 cullerada de crema de llet, col·locarem la barreja en un recipient que es pugui escalfar, i ho escalfarem al microones a màxima potència, sense que arribi a bullir.

A continuació, hi afegirem el sucre i la xocolata negra 70% cacau Torras prèviament ratllada, i començarem a remoure. Quan quedi ben barrejat, hi afegirem el cafè instantani i seguirem removent.

Tot seguit, batrem la crema de llet que ens queda, l’afegirem a la part superior de la barreja, i la remourem suaument. D’aquesta manera, aconseguirem l’espuma del cappuccino.

Per últim, podrem donar el nostre toc personal a la beguda, ja sigui amb canyella o xocolata en pols, com la xocolata a la tassa Torras.

Que vagi de gust!

Veure més imatges |