Brownie de xocolata i formatge (8 persones)INGREDIENTS PER A LA BARREJA DE FORMATGE

75 g de formatge per untar
122 g de mató
60 ml de nata líquida
Un pols de vainilla
20g de farina
1 ou
30 g de sucre

INGREDIENTS PER AL BROWNIE DE XOCOLATA
3 ous
Un pols de vainilla
100 g de mantega
100 g de sucre
150 g de Xocolata Negra Fondant Torras
75 g de farina

PREPARACIÓ

Per començar amb la barreja de la pasta de formatge, hem de batre tots els ingredients destinats a elaborar la massa. Un cop aconseguim una textura homogènia, la reservem.

Per altra banda, començarem a preparar el brownie de xocolata fonent la mantega juntament amb la xocolata fondant Torras al microones o al bany maria.

A part, batrem dos ous amb el sucre fins que quedin ben espumosos. A continuació incorporarem la mantega i la xocolata que hem fos prèviament, així com també la vainilla i la farina.

Folrarem un motlle quadrat d’uns 20 cm de diàmetre amb un paper sulfuritzat i l’untarem amb mantega. Al fons hi abocarem la preparació de xocolata i a sobre la barreja de formatge. Amb la cullera remourem bé les dues masses a fi de que quan el brownie estigui ja cuit, s’hi formin dibuixos vistosos.

Però per que arribi aquest moment, primer hem d’haver-lo enfornat durant mitja hora a 200ºC i anar-lo controlant per a que no es cremi per la part superior. Un cop l’hem tret, el tallem a quadradets per a una millor presentació.

Recepta cortesia del portal web receptes.cat (Autora: Maria Àngels Bronsoms)

Veure més imatges |