La xocolata combina amb un munt d’ingredients, però hem de reconèixer que les fruites mariden amb la xocolata especialment bé. Hi ha moltes formes d’integrar aquesta mescla en les nostres postres; pastissos, gelats, batuts, una fondue… Avui, però, us proposem una recepta molt senzilla, la qual us agradarà moltíssim: bombons de xocolata i fruites! El spots servir coronant un bol de maduixes i plàtan, per exemple, tot i que us assegurem que no duraran molta estona al plat… Estan boníssims!

INGREDIENTS (per fer 12 bombons)

100g de xocolata negra amb banana
100g de xocolata negra amb maduixes
100g de xocolata negra amb mango

ELABORACIÓ

Aquesta és una recepta molt fàcil de fer i suposa una alternativa genial si vols que els més petits de la casa es diverteixin una estona amb tu a la cuina. La recepta consisteix bàsicament a fondre la xocolata. Pot semblar que es tracta d’una tasca molt fàcil de realitzar, però si no la fem bé la xocolata pot cremar-se i els bombons no tindran bon gust… El millor és optar per fondre les diferents varietats de xocolata seguint la tècnica del bany maria.

Quan estigui fos, aboca les mescles en un motlle per fer bombons flexible i en forma de cor (també poden tenir altra forma). Col•loca el motlle dins la nevera i deixa refredar durant almenys 1 hora. Passat aquest temps, desmotlla i emplata les teves postres.

Bon profit!

Via Foto http://bit.ly/WAmZoi

Veure més imatges |