Avui us portem una recepta perquè li traieu tot el partit possible al vostre pot de xocolata de rebosteria negra amb fruites del bosc. De què es tracta? Bombons!

Sense dilació, no us fem esperar i us deixem a continuació amb la recepta, la qual ens ve de la mà d’en Gabri del blog Mientras Cocino.

INGREDIENTS

PREPARACIÓ

Fonem 160g de xocolata negra al bany Maria o bé fent servir el microones, amb cura de no cremar-la. Una vegada tinguem això enllestit, procedim a fer l’encamisat dels bombons: emplenem cada buit amb xocolata i després traiem l’excés col•locant el motlle de cap per avall. Deixem refredar a la nevera. Aprèn més sobre l’encamisat dels bombons fent clic a l’enllaç..

Per fer el farcit, escalfem la llet i fonem la mantega amb ella, fins que la mescla comenci a bullir. Quan estigui encara calent, abocarem 100g de xocolata amb fruites del bosc i remourem. Deixem reposar sense que arribi a refredar-se del tot.

Traiem de la nevera el motlle i farcim els buits amb la mescla que acabem de preparar, amb molta cura de no tacar les vores amb el farcit, ja que després el bombó no podria tancar-se bé. Deixem reposar a la nevera cobrint amb paper transparent.

Tornem a fondre la xocolata negra que ens ha sobrat a l’hora de fer l’encamisat i, després de treure el motlle de la nevera, segellem els bombons. Passem una espàtula per eliminar l’excés i reservem a la nevera.

Voilà!

Via foto Galeria Mientras Cocino

Veure més imatges |