Un estiu no és un estiu en condicions si no gaudim almenys una vegada d’un bon batut de xocolata. Arribar a casa després d’un dia a la platja, amb la calor del sol encara ficada al cos, i asseure’ns en la terrassa a assaborir aquesta saborosa beguda… pla perfecte!, oi? Pots fer el teu batut amb xocolata negra, amb xocolata blanca o amb alguna de les nostres varietats de xocolata amb fruites, no posis topall a la teva creativitat i descobreix nous sabors!

INGREDIENTS

300mg de llet freda
2 boles de gelat de xocolata
50g de sucre
4 cullerades de cacau pur en pols

ELABORACIÓ

En el got de la batedora, aboca la meitat de la llet, el cacau en pols i una bola de gelat. Bat a velocitat lenta fins que la mescla quedi sense grumolls però espessa.

Mescla la resta de la llet amb el sucre i afegeix el resultat al got. Fes-ho a poc a poc i sense deixar de batre, fins que aconsegueixis una mescla suau i homogènia.

Afegeix el got en el qual serviràs el batut la bola restant de gelat i aboca per sobre la mescla de la batedora. Pots decorar amb granet de xocolata, sucre llustre, fruits secs picats (festucs, nous, avellanes…) o amb alguna fruita.

A gaudir!

Veure més imatges |