Quan s’apropa el bon temps deixem les begudes calentes de banda i donem la benvinguda als batuts refrescants, replets d’energia i perfectes per començar el dia amb bon peu. Ets fan dels smothies? Doncs aquesta recepta t’encantarà! Batut de xocolata i plàtan amb un toc de menta. La blogger culinària Sally, de Sallys Baking Addiction, ens dóna les claus per preparar-nos un molt bon esmorzar o una beguda perfecta per quan tornem de practicar running. Ben atents!

INGREDIENTS

PREPARACIÓN

El plàtan congelat és un ingredient molt adient si som admiradors dels batuts o els smothies de fruites. Contràriament al que s’acostuma a pensar, cal congelar els plàtans (tallats en rodanxes o en porcions petites) una vegada estiguin madurs. La millor forma de fer-ho és col·locant les porcions en paper encerat, de forma separada –no volem una massa de plàtan- i deixar les porcions endurir-se al congelador durant un parell d’hores; quan estiguin en aquest punt –ja no s’enganxen- els fiquem en una bossa de congelació.

Una vegada aclarit el tema de la congelació dels plàtans, cal que parem atenció a les instruccions que cal seguir per preparar-nos el nostre batut. És tan fàcil com introduir tots els ingredients en una batedora i batre fins que veiem un aspecte cremós. Tastem i hi afegim menta o xocolata segons el nostre gust. Decorem amb encenalls de xocolata amb menta sense sucre.

Veure més imatges |