La xocolata té la sort de poder-se combinar amb molts ingredients: el vi, el cafè, els fruits secs, entre d’altres. Què en penseu, per exemple, d’acompanyar-la amb una de les fruites vermelles més populars? Exacte! Estem pensant en les cireres. No us agradaria tastar unes barretes de xocolata que portessin trossets d’aquesta fruita tan primaveral? A continuació, us deixem amb la recepta.

INGREDIENTS

375 g de cereals d’avena, preferiblement torrada
75 g de cireres seques
100 g de xocolata negra 51% cacau sense sucre Torras
150 g de xocolata blanca xocolata blanca sense sucre Torras

ELABORACIÓ

Abans de començar a preparar la massa de les barretes, agafarem un ganivet i tallarem a trossos les cireres seques, la xocolata negra i la xocolata blanca.

Un cop fet aquest pas, començarem la recepta. Posarem els cereals d’avena en una bossa de plàstic i els aixafarem amb un corró d’amassar. Després, els posarem en un bol i hi afegirem les cireres seques i 75 g de xocolata negra 51% cacau sense sucre Torras.

Tot seguit, desfarem la xocolata blanca sense sucre Torras i també l’afegirem a la massa. Remenarem. Quan la barreja sigui homogènia, l’estendrem en un lloc pla i fred, i la deixarem reposar.

Passats 10 o 15 minuts, fondrem la resta de xocolata negra. Amb una cullera petita, la posarem per sobre de la massa dibuixant línies en diagonal.

Per acabar, només cal tallar la massa en 15 o 20 trossos allargats, com si fossin barretes, i servir.

Ja podeu gaudir de la combinació de la xocolata amb les cireres. Ja ens direu què us ha semblat.

Bon profit, xocolaters!

Veure més imatges |