Chocolates Torras, acercando la figura del empresario a las escuelas

La Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG), conjuntament amb el Departament d’Ensenyament de Catalunya, ha posat en marxa un projecte adreçat a difondre la tasca empresarial entre els escolars. Batejat amb el lema “Jo de gran vull ser com tu”, la iniciativa vol apropar la figura de l’empresari a les escoles a través de xerrades a l’aula i visites a algunes fàbriques importants de la demarcació.

En aquest sentit, Xocolates Torras ha volgut aportar el seu granet de sorra i per això vam convidar el passat dijous 9 d’abril als alumnes de 6è de l’escola Migdia. Els escolars van visitar-nos a la fàbrica de Torras per descobrir com treballem i també van poder parlar una estona amb el Xavier Recoder, el nostre Director General.

La voluntat és estendre la iniciativa, pionera per les seves característiques a Catalunya, a d’altres escoles de Girona a partir del curs vinent. Us deixem amb algunes fotografies de la visita.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Al hacer un comentario accedo a que se instale una cookie en mi navegador.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>