Fundada en 1890, Xocolates Torras és una de les més antigues empreses xocolateres del país. Amb unes instal•lacions de 5.000 m2 i una plantilla mitjana de 30 persones, Xocolates Torras és visitada cada any per més de 20.000 persones que tenen així l’oportunitat de conèixer en viu el procés de fabricació de les nostres xocolates.

Segur que és xocolata “sense sucre”? Aquesta és la pregunta que més es repeteix quan algú prova les nostres xocolates… La resposta és sí! Xocolates Torras va ser pionera a Espanya a comercialitzar una gamma de derivats del cacau “sense sucre”; un acord de col•laboració tecnològica amb una empresa belga ens va permetre desenvolupar conjuntament unes fórmules i processos de fabricació que, fins avui, segueixen sorprenent als consumidors pel seu exquisit sabor.


Situada a la província de Girona, a només 60 km de la frontera francesa de La Jonquera i a 120km del Port de Barcelona, la seva privilegiada situació facilita l’accés als Mercats Internacionals que representen més del 35 % del seu volum de negoci.

Ver mapa más grande


Estar a l’avantguarda quant a desenvolupament de nous productes, un servei àgil i flexible i una excel•lent relació qualitat – preu, són els tres factors més valorats pels nostres clients internacionals que ens ha permès consolidar una clara vocació exportadora. Xocolates Torras exposa en les més importants fires internacionals que se celebren (ISM-Colonia, PLMA-Amsterdam, ALIMENTÀRIA-Barcelona…). Els nostres productes, sota la nostra marca TORRAS o algunes de les marques privades que també fabriquem, poden trobar-se en els 5 continents: de Lisboa a Tòquio, de Johannesburg a Mèxic DF, de Toronto a Sydney.


Si vols visitar-nos només has d’enviar un correu electrònic a info@chocolatestorras.com, un cop rebem la teva sol·licitud t’enviarem una resposta amb la confirmació de la visita. També pots trucar-nos per telèfon al 972 58 1000.

Els horaris de visita són:

  • De dilluns a divendres de 9:00 a les 15:00.
  • Caps de setmana i festius la fàbrica romandrà tancada