Xocolates Torras particpa al Fine Food #BusinessForumCAT de promoció d’empreses i productes catalans

Amb l’objectiu de reivindicar el contacte directe entre empresaris i institucions per avançar en el desenvolupament de l’economia agroalimentària i el comerç internacional, la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries Catalanes (PRODECA) organitza els dies 7 i 8 de novembre el Fine Food Business Forum.CAT, una trobada on es reuneix a promotors amb distribuïdors, importadors i institucions de tots els països del món. La idea és aconseguir generar nous fluxos de negoci i propiciar la internacionalització de les empreses catalanes i dels seus productes.

I entre les empreses catalanes presents, Xocolates Torras, una empresa fundada el 1890 molt present al teixit català i nacional, però cada cop més coneguda també dins l’àmbit internacional; exportem actualment a més de 40 països d’arreu del món, dels 5 continents, essent la nostra aposta per la internacionalització i la innovació un dels nostres trets més identificatius durant els últims anys.

Així, aquest dies atendrem al Palau de Pedralbes, escenari on s’ubica l’esdeveniment, a més de 20 compradors de 20 països diferents, procedents de tot el globus (UK, Itàlia, Singapur, Corea del Sud, Austràlia, Canadà, EEUU, etc.). Dos dies de reunions, ponències i d’oportunitats per donar a conèixer les nostres línies de xocolates sense sucre i sense gluten i de xocolates orgàniques, fetes amb ingredients procedents de l’agricultura ecològica.

Més info | Business Forum CAT

Sigue el hilo en redes | #BusinessForumCat #CatalanFood @prodeCAT @accio_cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>