Xocolates Torras obté el certificat de qualitat IFS

Recentment, com a prova de les nostres bones pràctiques i dels rigorosos controls de qualitat que portem a terme, hem aconseguit la certificació internacional de qualitat i seguretat alimentària Internacional Food Standard (IFS).

Aquest certificat internacional assegura la qualitat dels nostres productes, així com el compliment estricte dels estàndards de fabricació per part nostra. D’aquesta forma, a Xocolates Torras estem totalment segurs d’oferir als consumidors productes d’alta qualitat que satisfan les seves expectatives.

L’obtenció d’aquest certificat per part de Xocolates Torras és també una garantia sobre els aspectes crítics dels nostres processos de seguretat alimentària, incloent el compliment amb els principis APPCC, pràctiques segures d’higiene, manteniment de la traçabilitat i compromís de tota l’empresa en la gestió d’aquests processos.

Per tot això, a Xocolates Torras ens sentim orgullosos de continuar oferint als nostres clients la millor xocolata, fabricada amb les màximes garanties de seguretat. Esperem i treballarem per continuar fent-ho de la mateixa forma en un futur.

Els comentaris estan tancats.