Xocolates Torras, compromesos amb la celiaquia

El 27 de maig se celebra el dia internacional de la celiaquia, una malaltia que es basa en la intolerància al gluten (un component del blat, l’ordi, el sègol i la civada) en individus genèticament predisposats. Cada vegada compta amb més afectats i per això Xocolates Torras fa costat al col•lectiu celíac. Com? Cap dels nostres productes conté gluten.

Quan les persones celíaques mengen algun aliment que conté gluten, encara que sigui molt poca quantitat, tenen una reacció que els ocasiona símptomes gastrointestinals, colitis o falta de ferro. És per això que tots els nostres productes, ja siguin amb sucre o sense sucre, són lliures de gluten. Estem compromesos amb les persones celíaques i volem que els nostres productes siguin una total garantia per a ells.

Des de Xocolates Torras treballem cada dia perquè els nostres productes continuïn sent els més preparats per als celíacs. Els nostres processos d’elaboració són molt rigorosos i exhaustius, ja que només així aconseguim que els nostres productes finals siguin lliures de les mínimes traces. Amb aquesta dedicació, atenció i cura pel nostre treball reivindiquem la visibilitat d’aquesta malaltia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>