Xocolates Torras, 30 anys de solidaritat amb Banc dels Aliments

La Fundació Privada BANC DELS ALIMENTS de les Comarques de Girona reconeix a XOCOLATES TORRAS la seva col·laboració amb el Banc dels Aliments, agraint la seva ajuda als objectius d’aquesta fundació”.

Així resa el diploma que vam rebre fa uns dies per part de Banc dels Aliments – Girona en agraïment a les més de tres dècades de col·laboració amb ells.

Ens ha fet molta il·lusió, per això ho volem compartir amb vosaltres. Ens anima, alhora, a continuar essent solidaris amb una causa tan bonica i un treball tan necessari com el que fan.

Bancs dels Aliments de Girona es una Fundació Privada de caràcter benèfic social, independent i apolítica la qual persegueix l’objectiu de lluitar contra la fam i evitar que es llencin els excedents alimentaris. Forma part de la Federació Espanyola de Bancs dels Aliments (FESBAL) i també de la corresponent Federació Europea (FEBA). Fundada l’any 1988, va ser el segon banc en constituir-se a Espanya, després del de Barcelona.

Aquí tenim a la Marta, de Xocolates Torras, sostenint el diploma. Quina il·lusió! Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>