Sortim a l’Especial ISM 2018 de la revista del sector ‘Dulces noticias’

La publicació repassa la participació de Xocolates Torras a la passada edició de la fira de Colònia

Totes les varietats d’ORGANIC estan tenint una bona acollida. Juntament amb la gamma de rajoles sense sucres de la línia ZERO, s’han rebut favorablement. Tenim molt marge encara per continuar creixent, així que som optimistes pel que fa al futur. A més, aquesta bona acollida ens anima a continuar innovant en l’ús d’ingredients per a la xocolata”, afirmava Ània Torrent, responsable d’Exportació de Xocolates Torras, per a la revista “Dulces noticias” fa unes setmanes.

La publicació, líder del mercat espanyol en el seu sector i amb una tirada de més de 55.000 exemplars anuals, recull aquestes declaracions en el reportatge especial ISM 2018 que dedica a les seves pàgines aquest mes. No només repassa la participació de Xocolates Torras a la fira internacional per als professionals de la indústria del dolç, també dedica unes línies al projecte de la nostra companyia pel que fa a l’ampliació de les instal•lacions: “Tenim previst realitzar una inversió total per un valor d’un milió d’euros en l’ampliació en 1.500m2 de les nostres instal•lacions a Cornellà del Terri, especialment per a incrementar la capacitat d’emmagatzematge de les matèries primes i per a la sala d’envasat de producte terminat; esperem poder inaugurar la nova zona en l’últim trimestre de 2018”, afirmava Torrent al respecte.

A Xocolates Torras seguim apostant per nínxols de mercat en els quals podem donar resposta a necessitats de consum en les quals les multinacionals i altres empreses de major volum no posen atenció. Seguim creixent en l’àrea de les xocolates sense sucre, on hem estat pioners a Espanya, així com en les xocolates fetes amb ingredients de l’agricultura ecològica, amb la nostra línia ORGANIC.

Us deixem a continuació amb l’entrevista al complet.

Informació relacionada |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>