Quina és la capacitat exportadora de Xocolates Torras? Xavier Recoder, Director General, ho explica a PRODECAT

Fa uns dies Xocolates Torras va participar al fòrum FINE FOOD BUSINESS FORUM.CAT, una iniciativa impulsada per PRODECA, la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries Catalanes, amb l’objectiu de fomentar el contacte directe entre empreses catalanes i distribuïdors, importadors i institucions d’arreu del món per generar nous fluxos de negoci. A través del programa ACCIÓ, faciliten que es generin sinèrgies i que, en general, les empreses catalanes donin a conèixer els seus productes a altres països del món.

Algunes empreses comencen ara a internacionalitzar-se; altres, com Xocolates Torras, ja tenen certa experiència. D’aquest aspecte va voler parlar el Director General de Xocolates Torras, Xavier Recoder, a PRODECA:

[Pots veure el vídeo fent clic aquí]

Tot i que els orígens de l’empresa xocolatera es remunten al 1890, no va ser fins el 1997 quan la nostra companyia donà el gran salt, començant a exportar els productes a altres països. Som una marca molt arrelada a Catalunya, també en l’àmbit nacional, però d’ençà la nostra obertura al món exterior, les mires estan posades en la exportació -la qual suposa més d’un 30% de la nostra facturació-, així com en la innovació.

L’únic mercat que existeix actualment és el mundial i nosaltres volem estar presents”, sostenia el nostre Director General en una entrevista per a les pàgines del diari ARA.

Actualment, Xocolates Torras ven en 46 països diferents, dels 5 continents. S’inclouen tots els països de Sud Amèrica (exceptuant l’Ecuador) i també altres el Canadà, Austràlia, Nova Zelanda, etc. Els països de la Unió Europea, cal afegir, representen la meitat de les nostres exprotacions.

No entenem de barreres geogràfiques i la idea és, així, continuar creixent, per això agraïm a PRODECA la seva tasca i la seva promoció de les empreses catalanes arreu del món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>