Presentem la nostra línia de xocolata ecològica, ORGANIC, a BioCultura Madrid 2017

Troba Xocolates Torras al Stand 221 de IFEMA, del 9 al 12 de novembre 2017

La gran trobada anual del sector ecològic a nivell nacional es donarà cita aquesta setmana, entre el 9 i el 12 de novembre, a la capital espanyola, de la mà de BioCultura Madrid, fira de productes ecològics i consum responsable. 800 expositors, més de 70.000 visitants i 350 activitats de diferent índole suposen la carta de presentació de la cita, punt de trobada ideal per als professionals dedicats a aquest àmbit; fer contactes, crear sinergies i mesurar el pols al mercat ecològic, així com conèixer i donar a conèixer productes que s’emmarquen dins del bio, són alguns dels propòsits que impulsen la celebració de la fira, que aquest any compleix la seva 33ª edició.

“El mercat ecològic és molt dinàmic, un dels més creatius i vigorosos que existeixen. En molt poc temps s’està produint una revolució força significativa”, afirmen els organitzadors de la fira. I és que el sector de l’alimentació ecològica està canviant, fent-ho a més a passos engegantits; els productes biològics ja no són cosa de minories, tot s’està democratitzant gràcies a la incorporació potencial d’aliments d’origen ecològic als grans canals de distribució.

Nous actors estan entrant en joc i per això és un moment clau per reflexionar, per observar cap a on va el mercat. Això és el que ens ha impulsat a estar presents en aquesta cita, a la qual no assistim precisament amb les mans buides.

Xocolates Torras i la seva línia ORGANIC, en BioCultura Madrid 2017 (Stand 221)

Xocolates Torras s’uneix a BioCultura Madrid per presentar al públic i als professionals del sector la seva gamma de xocolata ecològica, ORGANIC, una de les més recents de la casa però també una de les que millor acolliment està tenint.

Per la seva banda, tot està en llest perquè IFEMA segueixi creixent com porta anys fent-ho: més expositors, més activitats i més públic, en una festa de l’ecologia que arriba carregada d’activitats que ens ensenyaran a portar una vida més sana i a contribuir en la creació d’un món sostenible.

Sobre ORGANIC, la línia de Xocolata ecològica de Xocolates Torras

Cal destacar que BioCultura Madrid té uns criteris d’admissió específics per a cada àrea de la fira i que un comitè de selecció vigila que es compleixin en tots els casos. Això és, en el nostre cas, la certificació corresponent que acredita que les nostres xocolates són orgàniques.

El tret més característic d’aquesta nova línia de Torras és que les matèries primeres que s’han utilitzat per elaborar les rajoles provenen de l’agricultura ecològica i estan, de fet, certificades com a tals; comptem amb el segell que així ho acredita, expedit per la CCPAE i visible en els envasos de cada producte de la gamma.

Xocolata negra amb baies de goji i açaí, negre amb sèsam torrat i pol·len, negre amb maca i gingebre i negre amb soia i quinoa són els quatre sabors que fan d’ORGANIC una línia de productes tan especial i estimada pel nostre públic. L’equip comercial de Torras treballa durament per portar ORGANIC a més punts de venda i fer-ho accessible a tots aquells que vulguin provar la nova línia. I ho estem aconseguint, actualment ja es troba en tots els supermercats de la cadena El Corte Inglés, així com en altres punts de venda, el llistat dels quals trobes aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>