Patrocinem el concert solidari d’Ars Tunae a Luz de Gas, impulsat per la fundació DiabetesCERO

DiabetesCERO és una fundació que neix amb un objectiu molt clar: donar suport a la investigació científica en la recerca d’un tractament per a la diabetis del tipus1, una malaltia que cada vegada afecta a més persones. Tot i que més que una fundació, Dt0 és tot un moviment, un moviment de pares de nens afectats per la malaltia i de diabètics adults que vol fomentar una investigació de qualitat i al marge d’interessos polítics i farmacèutics, mirant d’aconseguir finançament.

Entre molts dels projectes impulsats amb aquest propòsit, el d’aconseguir el suport monetari que cal al col·lectiu científic per a continuar amb la investigació, DiabetesCERO organitza el pròxim 10 d’octubre un concert solidari.

La cita tindrà lloc a la sala Luz de Gas de Barcelona i comptarà amb la participació d’Ars Tunae, una formació musical que porta més de 20 anys realitzant concerts solidaris en favor d’aquells projectes impulsats per pal·liar les necessitats bàsiques de les persones desprotegides, donant suport també a organitzacions humanitàries i causes benèfiques.

El concert començarà a les 21h i compta també amb el patrocini de Xocolates Torras, una empresa molt implicada amb el col·lectiu d’afectats per la diabetis. Tot i que les nostres xocolates no s’adrecen exclusivament a les persones diabètiques, sí que són tolerades per aquestes; som, de fet, un referent pel que fa a la venda de xocolata sense sucre.

Així, col·laborarem aportant lots que se sortejaran durant l’acte i també producte per a fer degustacions gratuïtes durant la cita; concretament, els assistents podran degustar totes les varietats de la gamma de xocolata sense sucre ZERO, la qual trobaran a les barres del local.

El preu de les entrades (donatiu íntegre) és de 10€ i de 5€ pels menors d’edat. Es poden adquirir a partir de les 20h a la mateixa sala Luz de Gas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>