“Les xocolates sense sucre representen ja el 70% de les vendes de Torras”

En els últims anys a Xocolates Torras ens hem especialitzat en la producció de xocolata sense sucre i sense gluten, mercat en el qual hem aconseguit fer-nos lloc fins a arribar a convertir-nos en tot un referent, gràcies, en bona part, al ventall tan ampli de rajoles sugar free, amb més de 50 varietats diferents. De fet, les xocolates sense sucre representen ja el 70% de les vendes de Torras, segons ha afirmat recentment Xavier Recoder, Director General de Xocolates Torras, al diari La Vanguardia.

Recoder també assenyala el creixement de les exportacions a altres països i parla de l’excel·lent acollida que té la gamma d’Stevia, amb fins a 6 varietats diferents endolcides amb estèvia: “Suposen un terç de les vendes totals”.

Cal destacar, alhora, l’avançament d’algunes novetats que tenim preparades des de Torras, com és el naixement d’una nova línia de productes: la gamma de xocolates orgànics, amb ingredients que han estat tractats sense l’ús de pesticides, herbicides o fungicides i que porten, a més, la certificació d’agricultura ecològica: “Cal buscar nous nínxols de mercat per diferenciar-nos i poder competir amb les grans empreses internacionals”, ha assenyalat el Gerent de Torras al respecte.

Podeu llegir l’article sencer, publicat avui a les pàgines de La Vanguardia, aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>