La missió comercial d’ACCIÓ que portà els productes de Torras a la Xina, al programa ‘Valor Afegit’ de TV3

Hong Kong continua liderant el rànquing mundial dels països més competitius segons les últimes dades publicades per l’IMD. Tot i ser una ciutat xinesa, és una de les economies més liberals del món i el seu mercat cada dia interessa més a les companyies d’arreu del món; parlem d’un mercat madur, consumista i cada vegada més sofisticat, fet que fa que sigui molt interessar entrar-hi.

Interessant? Sí. Fàcil? No tant. De fet, així ho recull el reportatge emès aquesta setmana al programa de TV3 “Valor afegit”, on es debaten les oportunitats de fer negoci de les empreses catalanes i es recorda, a més, la missió comercial a la Xina impulsada per ACCIÓ fa un parell de mesos.

I en aquest sentit és on entra Xocolates Torras, ja que la nostra empresa va ser una de les companyies catalanes que, durant uns 15 dies, va poder apropar a la població nipona els seus productes. Batejada amb el nom de “Barcelona Food Art” i vestida amb els símbols de Catalunya més reconeguts pels locals -l’art de Gaudí-, la iniciativa va permetre als compradors de los supermercats YATA assaborir un bocinet de la gastronomia catalana. Entre l’àmplia selecció de productes catalans que van aterrar a Hong Kong, algunes de les nostres varietats de xocolata sense sucre i sense gluten, de les gammes ZERO i STEVIA.

Us recomanem el visionament del programa (la peça sobre el mercat a Hong Kong i sobre la missió comercial comença al minut 24, aprox.), on veureu als xinesos tastant les nostres xocolates i podreu escoltar, a més, al nostre Director General, Xavier Recoder.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>