La Llaminera: pastissos des de Banyoles amb Xocolates Torras

Darrere dels pastissos de La Llaminera s’amaga la Marta Diaz, una pastissera aficionada de Banyoles que ha convertit la seva afició en la seva feina. Un curs de rebosteria creativa li va fer veure la llum: pastisseria, treballs manuals i fotografia s’unien en un món ple d’oportunitats i creativitat per a ella.

Així doncs, la Marta va començar fent pastissos per a la família i amics i, a poc a poc, els encàrrecs van venir amb el boca-orella. Va néixer, aleshores, La Llaminera. Ara les demandes dels seus pastissos continuen creixent i, paral·lelament, també augmenten els seus seguidors a les xarxes socials.

El seu èxit no es pot entendre sense un dels productes que més utilitza: “Empro els xocolates de Torras per la seva proximitat i qualitat, i pel bon nom que tenen a la comarca. La gent els reconeix com a seus i està encantada”, reconeix la Marta.

Quan acaba un pastís, se’l mira i pensa en la reacció de la persona quan el rebi: la seva sorpresa, el seu somriure, la seva emoció. Com diu la Marta, ella no fa pastissos, regala amor. Perquè els fa amb el cor i intenta fer d’un dia especial un dia inoblidable, ple d’alegria i somriures. “La xocolata és un plaer, un tresor que dóna un toc brillant a cada instant, un element de comunió”. I quina millor que la de Xocolates Torras!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>