La capacitat d’exportació de Xocolates Torras | Els nostres productes, ara també a la Xina!

  • Barcelona Food Art porta al país nipó diversos productes catalans i ho fa de la mà d’un dels símbols de Catalunya més reconeguts pels locals: l’art de Gaudí

Prop de 10.000km és la distància aproximada que separa a Barcelona de Hong Kong. Del 20 al 31 de març, però, la població nipona sentirà Catalunya més a prop que mai i fins i tot podrà assaborir-la. Un bocinet de la nostra gastronomia s’instal·la aquests dies a la Xina, de la mà de la cadena de supermercats YATA, on s’exposarà durant dues setmanes una selecció de productes catalans, entre els quals es troben varietats de les nostres línies de xocolata sense sucre i sense gluten, ZERO i STEVIA.

Amb l’skyland de la Barcelona més modernista i els icònics mosaics que decoren les incomparables i reconegudes obres arquitectòniques de Gaudí com a teló de fons, l’acció ha estat batejada amb el nom “Barcelona Food Art“. Entre els nostres productes: la xocolata negra 85% cacau, el negre 72% i el negre amb taronja de la línia ZERO; també les varietats de negre amb avellanes i fruites del bosc d’STEVIA, la gamma de Torras endolcida amb estèvia.

La capacitat d’exportació de Xocolates Torras

Tot i que els orígens de Xocolates Torras es remunten al 1890, no va ser fins anys després, al 1997, quan vam decidir fer el gran salt començant a exportar els nostres productes. Som una marca de referència i molt arrelada a Catalunya i amb els anys hem aconseguit també tenir presència en gairebé tot el mercat nacional. “Les mires ara, però, estan posades en l’Exportació, que ja representa més d’un 30% de la facturació de la nostra empresa. I és que actualment l’únic mercat que existeix és el mundial“.

Amb aquestes paraules parlava per a les pàgines del Diari Ara el nostre Director General, Xavier Recoder, de la capacitat d’exportació de Xocolates Torras, una empresa que ja està present en 46 països dels 5 continents, entre els quals s’inclouen els Estats Units, l’últim gran mercat en el qual hem començat a vendre, a través d’un distribuïdor: “De moment, hem començat a l’estat de Florida, però pel 2017 tenim ja previst arribar a estats de la costa oest”, afirmava al seu torn Recoder, ara per a les pàgines de La Vanguardia.

Actualment els països de la Unió Europea representen la meitat de les exportacions de Xocolates Torras, seguits de Sud-amèrica, la qual cosa es tradueix en un 25% del total. Les nostres metes no entenen de barreres geogràfiques i, de fet, aquests dies portem un bocí de la nostra àmplia gamma de xocolata sense sucre fins a la Xina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>