Gràcies per escollir-nos un any més | Feliç any nou!

Queda res perquè el gran rellotge marqui amb les seves agulles el final del 2015, un any que ha estat molt productiu i especial per a Xocolates Torras. Aquest ha estat l’any del nostre 125è aniversari!

És per això que avui fem un ràpid balanç del que han suposat els darrers 12 mesos. A Xocolates Torras seguim creixent, continuem donant a conèixer els nostres productes a cada vegada més gent, importem a altres països la nostra marca de xocolata sense sucre i també seguim innovant amb sabors nous. Tot això no seria possible sense el gran equip que conforma Xocolates Torras, ni tampoc sense la confiança de tots els nostres clients.

Per això avui també aprofitem per donar-vos les gràcies. Gràcies per apostar pels nostres productes, gràcies per escollir la nostra xocolata! Esperem complir més anys al vostre costat! De la mateixa manera, us animem a què aquesta nit us envolteu d’aquelles persones que millor us fan sentir, per així rebre un nou any amb molta felicitat.

Feliç any nou, xocolaters!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>