Sorteig Diada de Sant Jordi | Tenim guanyadors!

La setmana passada vam posar en marxa un sorteig especial per celebrar la Diada de Sant Jordi i el Dia Internacional del Llibre. Ho vam poder fer gràcies a la col•laboració de Bea Roque, alma mater del blog El Rincón de Bea i una de les rebosteres més conegudes de la blogosfera actual. Aprofitant la publicació del seu últim llibre, “Delicias para compartir”, vam organitzar un sorteig a través de la nostra pàgina de Facebook, amb el qual vam voler premiar també la fidelitat dels nostres seguidors.

El premi? Un exemplar de “El rincón de Bea: Delicias para compartir” acompanyat d’un lot completíssim de productes de rebosteria de Xocolates Torras.

Doncs bé, ja tenim guanyadors/es! I sí, ho has llegit bé: guanyadors, en plural. Veient que la participació ha estat tan elevada hem decidit regalar no un, sinó dos premis. Seràs un dels afortunats/des?

Aprofitem l’ocasió per agrair enormement a Bea Roque la seva col•laboració, així com a Planeta de Libros, la seva editorial. De la mateixa forma, volem donar-vos a vosaltres les gràcies per haver participat i us animem alhora a seguir-nos a través de les nostres xarxes socials, on anirem organitzant accions d’aquest caire.

I ara sí, sense més dil•lació…

Enhorabona a Rosario Jorge Díaz y a Marisa en La Red!

Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del mail social@chocolatestorras.com

*Si en 21 dies no hem rebut cap notícia, entendrem que renuncieu al vostre dret al premi. En aquest cas contactarem amb una de les 2 suplents seleccionades (Sara Gutierrez Fernandez / Concepción Matías Cimarro).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>