Es demostra la capacitat antidiabètica dels flavanols del cacau

Moltes vegades us hem parlat dels beneficis del cacau, un aliment amb compostos bioactius i amb propietats antioxidants i antiinflamatòries. La publicació d’un estudi recent del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) reafirma aquest argument, destacant sobretot els avantatges per l’organisme que proporcionen un dels components del cacau, els flavanols.

Segons aquesta investigació, els flavanols podrien ajudar a retardar la progressió de la diabetis tipus 2, frenant la pèrdua de massa i de funció de les cèl•lules beta del pàncreas, responsable d’aquesta patologia. Els resultats de l’estudi donen supor, així, a la capacitat antidiabètica del cacau, ja que la seva ingesta ajuda a promoure la funcionalitat i la supervivència de les cèl•lules beta.

Alhora, aquestes noves dades mostren que els models murins alimentats amb una dieta rica en cacau durant l’etapa prediabètica són capaços de disminuir els seus nivells d’hiperglucèmia.

A Xocolates Torras som experts en la producció de xocolata sense sucre i els nostres productes estan recomanats tant per les persones que segueixen dietes baixes en greixos com pels consumidors amb diabetis o altres tipus de patologies relacionades amb els nivells de sucre a la sang.

Més informació | Infodiabético

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>