Descobreix ZERO, la nova gamma de xocolata sense sucre de Xocolates Torras

A Xocolates Torras portem des de 1890 fabricant xocolata, fet que ens ha convertit en una marca de referència dins del sector, en “la xocolata de tota la vida”, tal com ens defineixen en moltes ocasions els nostres clients.

La nostra àmplia experiència, però, no ens ha frenat a l’hora de perseguir nous reptes; aquesta actitud és el que ens ha portat a esdevenir una de les empreses xocolateres que més aposta per la innovació.

De fet, i sempre amb l’objectiu de generar i donar resposta a la vegada a les necessitats dels clients, a Xocolates Torras treballem contínuament per ampliar els nostres catàlegs amb nous sabors i fórmules. En aquest sentit, enguany hem volgut aprofitar la nostra participació en la fira internacional de dolços i aperitius ISM 2016 (a Colònia, Alemanya) per presentar alguns dels nous productes que traurem al mercat pròximament.

Nova gamma sense sucre de Xocolates Torras: ZERO

Moltes empreses ofereixen xocolata sense sucre, però poques ho fan de la mà d’un producte sense sucre tan deliciós”. Aquesta és una de les frases que més vegades hem escoltat als nostres clients, i sempre ens alegra fer-ho. Tot i que oferim una completa línia de xocolata amb sucre, amb els productes sugar free és on hem trobat un niu de mercat que ens funciona molt bé.

Actualment disposem d’una gamma de xocolata sense sucre molt àmplia, amb més de 25 sabors diferents. D’altra banda, vam ser pioners a l’hora d’introduir l’estèvia, un endolcidor natural, en la formulació de les nostres varietats, de la mà de la gamma d’Stevia. Què us oferim ara amb ZERO?

La nova línia de xocolata sense sucre de Xocolates Torras, ZERO, està formada per quatre varietats: xocolata negra amb coco, xocolata blanca amb pipes i flor de sal, xocolata negra amb taronja i xocolata blanca amb maduixes.

Amb aquestes varietats hem volgut innovar, oferint algunes combinacions arriscades i originals, poc habituals als mercats, les quals se surten de lo ordinari per esdevenir quelcom extraordinari.

És una festa de sabors al paladar, una xocolata de textura suau, concebuda com un capritx, com una indulgència adulta que ens anima a gaudir de la xocolata pel simple plaer de fer-ho.

Garantim un sabor realment intens, gràcies a la nostra aposta per la fruita de veritat en la formulació. També ho son les pipes: “Les pipes de la xocolata amb pipes i flor de sal són de veritat, no són una pasta ni un oli amb sabor a pipa; pots veure la pipa sencera, la qualitat és brutal”, diuen els que han pogut tastar-la.

Vols ser el primer en tastar les noves rajoles ZERO de Xocolates Torras?

Ser client de la botiga online de Xocolates Torras està ple d’avantatges, com tenir-hi accés a les noves varietats de la marca de forma exclusiva, abans que arribin als punts de venda físics.

Així, tots aquells que vulgueu tastar les noves varietats de Xocolates Torras, podeu fer-ho comprant les rajoles de la gamma ZERO a través del nostre e-commerce.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>