Cornellà, Amposta i Madrid es preparen per a les degustacions de Xocolates Torras

Seguim aquest mes d’octubre amb el bon ritme. Després de visitar Conca i Alcalá de Henares el cap de setmana passat, aquest divendres 20 d’octubre tornen les degustacions gratuïtes de Xocolates Torras. En aquesta ocasió, es podran tastar les xocolates de les gammes ZERO i ORGANIC. Pren nota dels centres, horaris i productes:

  • EROSKI AMPOSTA. Carrer Poble Nou del Delta, s/n, 43870 Amposta, Tarragona. Divendres de 17 a 21 hores i Dissabte de 10 a 14 i de 17 a 21 hores. GAMMA ZERO.
  • CARREFOUR CORNELLÀ. Carretera Esplugas, s/n. Cruce 4 Caminos. 08940 Cornellà de Llobregat. Divendres de 17 a 21 hores i Dissabte de 10 a 14 i de 17 a 21 hores. GAMMA ZERO.
  • CARREFOUR EL PINAR – LAS ROZAS. Carretera Madrid – La Coruña, Km. 22, Km. 22, 28230 El Pinar De Las Rozas, Madrid.  Divendres de 17 a 21 hores i Dissabte de 11 a 14 i de 17 a 21 hores. GAMMA ORGANIC.

Aprofitem per recordar-vos on podeu adquirir els productes d’aquesta línia de xocolata ecològica. Cada dia som a més punts de venda físics, però no us oblideu que a la botiga online de Xocolates Torras teniu a la vostra disposició totes les nostres xocolates!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal•li una cookie en el meu navegador.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>